Bezorgingsduur?

Normaal gesproken als de artikelen op voorraad zijn, wordt het binnen 1 a 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. Als de artikelen op bestelling zijn, staat de levertijd bij het artikel.
U krijgt altijd een bevestigingsmail wanneer de bestelling door ons is overgedragen aan PostNL als het om pakketpost gaat krijgt u hierbij ook de track en trace code.

Heeft Cats en Dogs ook een fysieke winkel?

Cats en Dogs is uitsluitend een internetwinkel, en heeft geen fysieke winkel, zo voorkomen wij hoge kosten en kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.

Hoe kunnen wij contact opnemen?

U kunt het contactformulier invullen onder het kopje "contact" boven in de balk. Maar u kunt ook altijd een email sturen naar het volgende adres: info@catsendogs.nl
Wij doen ons uiterste best om uw vraag of mail binnen 24 uur te beantwoorden.

Welke maat heeft mijn hond?

Iedere hond is anders, dus er is geen standaardmaat voor een bepaald ras.
Ook de merken hanteren allemaal andere maten, daardoor hebben wij bij ieder artikel de maten staan die u bij uw hondje kan opmeten om zo de juiste maat te kunnen kiezen.
Bij het opmeten voor kleding zorg dat het meetlint niet te strak zit, en bij het opmeten voor een halsband zorgt u ervoor dat er 2 vingers tussen kunnen.
Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met : info@catsendogs.nl dan kijken wij samen met u welke maat u het beste kunt kiezen.

Kan ik artikelen ruilen of Retourneren?

Ja, het ruilen of retourneren van artikelen (behalve sale-artikelen!) is mogelijk tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling en na melden van de retournering via de mail, mits de artikelen in originele conditie (met aangehechte kaartjes!) en in de originele verpakking terug worden gestuurd. De producten mogen natuurlijk wel gepast worden maar moeten vrij van haren zijn en mogen geen tekenen van gebruik vertonen. Producten mogen niet gewassen zijn, stinken of op een andere manier veranderd zijn.
Let op: Sale-artikelen kunnen niet worden geruild of geretourneerd!
Wij behouden ons het recht voor, om producten die niet in originele conditie of niet binnen de bedenktijd van 14 dagen terug zijn gestuurd, te weigeren!!!


Wij verzoeken u, ons het ordernummer en reden van ruilen/retourneren vooraf te mailen naar info@catsendogs.nl


De kosten voor het terugsturen van de goederen EN de kosten van het opnieuw verzenden van goederen zijn altijd voor de klant! Stuur de producten dus voldoende gefrankeerd terug. Retourzending van artikelen is voor eigen risico van de consument.
Bij het retourneren van goederen keren wij u de kosten voor de verzending niet uit! Dat betekent dat wij bij retournering van een bestelling met gratis verzending het aankoopbedrag min de door ons gemaakte verzendkosten aan u uitkeren. Wel door uw gemaakte verzendkosten bij de aankoop worden terug gestort.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland:

Brievenbuspakket = €3,50
0 - 10kg = €6,00
10 - 30kg = €10,00

Er worden GEEN verzendkosten berekend bij een bedrag vanaf €100,00

De verzendkosten voor België & Duitsland:


0 - 10 kg = €8,00

Er worden GEEN verzendkosten berekend bij een bedrag vanaf €100,00

 


 

Betalingswijze voor Cats en Dogs
© 2012 - 2024 Cats en Dogs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel