PowAir Introductieset

Vorige Artikel 3 van 3
€ 10,00 (inclusief btw)

De PowAir Introductieset is de perfecte manier om kennis te maken met alle producten van PowAir.

Inhoud:

  • PowAir Gel
  • PowAir Spray
  • PowAir Penetrator

In de bijgeleverde folder staat per product uitgelegd hoe het werkt en hoe te gebruiken.

 

PowAir Gel

PowAir Gel is één van onze meest populaire oplossingen voor nare luchtjes.
Er is jarenlang onderzoek gedaan naar een goede mix van dragers voor de krachtige vloeistof. Dat heeft geresulteerd in een product met de perfecte verdamping van alle essentiële oliën. Hangt er constant een onprettige geur in je woonkamer, keuken, badkamer, op zolder of in je garage? Ruik je een muffe geur in ruimtes die meestal afgesloten zijn, zoals je camper, boot of caravan? Zet PowAir Gel open neer in de ruimte. PowAir Gel zorgt voor een permanente neutralisatie van stank door middel van natuurlijk verdamping.

 

PowAir Spray

Stinkende schoenen, sporttassen met zweetlucht, kookluchtjes, muffe gordijnen of bekleding? Plotseling opkomende stank in woonkamer, keuken, garage, zolder, auto, boot of caravan? Gebruik dan PowAir Spray, voor de directe aanpak van incidentele stank. Een paar keer sprayen en je kunt weer prettig ademhalen. PowAir Spray is veilig voor alle typen bekleding en stof.

Auto, camper, boot of caravan verkopen? Behandel de bekleding met PowAir spray en alles ruikt weer als nieuw. Stinkende vuilnisbak door bijvoorbeeld weggegooid voedsel of gebruikte luiers? Even sprayen en weg is de stank.

 

PowAir Penetrator

PowAir Penetrator Spray is onze krachtpatser op het gebied van stankbestrijding. Werkt écht tegen de meest penetrante stank die in materialen is getrokken zoals bijv. urine (katten, ongedierte), braaksel, diesel en meer. Werkt niets meer? Dan is er gelukkig nog de PowAir Penetrator!

Betalingswijze voor Cats en Dogs
© 2012 - 2023 Cats en Dogs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel