PowAir Penetrator

Artikel 1 van 3
€ 11,40 (inclusief btw)

PowAir Penetrator Spray is onze krachtpatser op het gebied van stankbestrijding. Werkt écht tegen de meest penetrante stank die in materialen is getrokken zoals bijv. urine (katten, ongedierte), braaksel, diesel en meer. Werkt niets meer? Dan is er gelukkig nog de PowAir Penetrator!

 

 

Behandel de plek waar de stank vandaan komt één keer met de Penetrator Spray en PowAir doet de rest. PowAir Penetrator trekt diep in het behandelde materiaal en doet daar grondig en effectief zijn werk .

De meer dan 30 essentiële oliën en de krachtige enzymen pakken het probleem bij de bron aan: de enzymen voeden zich met de moleculen die de stank veroorzaken. De essentiële oliën trekken de stankmoleculen aan, absorberen ze en verwijderen ze volledig. Op deze manier worden zware, nare geuren in korte tijd volledig geëlimineerd. Gegarandeerd!

PowAir Penetrator Spray werkt écht tegen de meest penetrante geuren zoals die van urine of ontlasting van huisdieren. PowAir roept zelfs sproeiende huisdieren een halt toe!

Gebruik PowAir Penetrator Spray veilig op alle soorten stof van onder andere banken, gordijnen vloerbedekking of de mand van huisdieren. Maar ook op alle andere oppervlakken zoals hout en zelfs beton.

Last van de meest hardnekkige geuren die niet weg te krijgen zijn? Gebruik dan onze PowAir Penetrator Spray en stop de stank onmiddellijk en met een blijvend resultaat!

PowAir Penetrator Spray is door zijn natuurlijke formule vriendelijk voor het milieu en veilig om te gebruiken in de buurt van huisdieren en planten. Toch werkt PowAir beter tegen stank dan alle andere producten, ook die met een chemische samenstelling.

Natuurlijk en zéér krachtig, dat is PowAir!

Ga als volgt te werk

  • Verwijder eerst de ergste vervuiling
  • Doordrenk de vlek met PowAir Penetrator
  • Dep na ca. 30 minuten het overtollige vocht op
  • Laat helemaal opdrogen
  • Herhaal indien nodig

Controleer vóór de behandeling op een onzichtbare plek de kleurechtheid van het te behandelen materiaal.

 

Inhoud 500ml Spray

Betalingswijze voor Cats en Dogs
© 2012 - 2024 Cats en Dogs | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel